جدیدترین پیشنهادات فروش فودیار (فروشندگان)

98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ   09105944378                                ... ادامه...
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم به شکل گرانول در بسته بندی 25 کیلویی 09105944378            ... ادامه...
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس
یکشنبه, 05 خرداد 1398
  98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس شرکت بهسان پودر آریا، تولید کننده... ادامه...

جدیدترین پیشنهادات خرید فودیار (خریداران)

98/4/1 نیاز به خرید پروفرمایی نشاسته روکت
شنبه, 01 تیر 1398
  98/0/1 نیاز به خرید پروفرمایی نشاسته روکت   خرید فوری 20 تن نشاسته ترجیحا روکت کد Ch4020... ادامه...

نام سایت: فودیار

تاسیس: اسفند ماه 1390

مالک و بنیانگذار: مریم عطااللهی

ماموریت: ایجاد کسب و کار آسان مواد اولیه غذایی در ایران و منطقه

دامنه ها:   www.foodyar.com

www.foodyar.ir

www.ataolahi.com

جستجو در فودیار

ورود/ ثبت نام رایگان در فودیار

ورود
عضویت

مشاهده اطلاعات بروز رسانی شده سایت تنها با وارد کردن نام کاربری قابل مشاهده است.



مشاوره فودیار

مشاوره فودیار

نمايش # 
عنوان تاریخ ایجاد کليکها
نگهدارنده مناسب برای نان و محصولات پخت که منشا شیمیایی نداشته باشد را معرفی کنید. 04 بهمن 1396 2391
چگونه با گزینش یک چربی مناسب بستنی با خواص کیفی مورد نظر را تولید کنیم؟ 26 دی 1396 1253
چگونه می توان با شربت ذرت حاوی فروکتوز در شیرکاکائو و دسرهای لبنی شکر را کاملا حذف کرد؟ 18 ارديبهشت 1396 2106
نقش لسیتین در تولید پودرهاي آماده چیست؟ 22 اسفند 1395 2566
پرسش و پاسخ های کلیدی درتولید انواع کیک های اسفنجی 2 06 آذر 1395 3569
پرسش و پاسخ های کلیدی درتولید انواع کیک های اسفنجی 06 آذر 1395 3288
علت شل شدن پنیر وی لس خامه ای و پروسس چیست؟ 04 آذر 1395 4367
نکات مهم در تولید ماست موسیر به روش وی لس چیست؟ 04 آذر 1395 3009
تفاوت بین موزارلا و پنیر پیتزای پروسس چیست؟ 04 آذر 1395 18445
علت بادکردگی پنیر چیست؟ 04 آذر 1395 3009
در توليد کلوچه زماني که آرد مصرفی خیلی ضعیف باشد،راه حل چيست؟ 18 اسفند 1394 3538
نقش روغن در توليد کلوچه چيست؟ 18 اسفند 1394 4102
اشکالات رايج در مرحله پخت کيک و راهکار برطرف کردن مشکل چيست؟ 10 اسفند 1394 3767
در انتخاب بکینگ پودر جهت تولید کیک صنعتی چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟ 10 بهمن 1394 4116
نقش و اثرات شکر در فرمولاسیون کیک چیست؟ 10 بهمن 1394 5885
چرا انتخاب آرد فاکتور مهمی در تولید کیک است ؟ 10 بهمن 1394 3078
مهندسی گزینش امولسیفایر متناسب با سیستمهای غذایی 02 خرداد 1394 21037
چرا برخي محصولات مانند سس مايونز در ظروف پت بعد از مدتي بوي خود پلاستيك را مي گيرد؟ 23 ارديبهشت 1394 25496
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در ماست چیست؟ 19 ارديبهشت 1394 38256
استفاده از چه افزودنیهایی در صنایع غذایی مجاز می باشد؟ 14 ارديبهشت 1394 24768
کاربرد بسته بندی فعال برای افزایش ماندگاری پنیر سفید چیست؟ 31 فروردين 1394 20735
برای جلوگیری از دوفاز شدن شکلات صبحانه چه باید کرد؟ 25 فروردين 1394 37121
در مورد مواد اولیه مورد استفاده برای بسته بندی عسل لطفا راهنمایی بفرمایید. 21 فروردين 1394 21812
ُچرا برای انتخاب روغن مناسب در محصول دانستن SFC روغن بسیار مهم است؟ 16 فروردين 1394 94653
برای تولید بستنی صنعتی چه ماشین آلات و تجهیزاتی بکار میرود؟ 15 فروردين 1394 24108
فرق وانیلا و وانیلین در چیست؟ 16 اسفند 1393 29514
دلیل چروکیدگی پوشش سوسیس و کالباس چیست؟ 18 بهمن 1393 4165
آیا می توان سوکرالوز را به عنوان جانشین شکر در صنایع غذایی استفاده کرد؟ 14 دی 1393 35478
کاربرد نشاسته های اصلاح شده در فرآورده های فراورده های لبنی و انواع سس ها چیست؟ 10 دی 1393 38526
مزایای استفاده از فیبرعملگرا اینولین در صنایع غذایی چیست؟ 10 دی 1393 46720
چرا حجم نانهای صنعتی کروسانت کم است؟ 19 آذر 1393 38087
آیا می توانیم از آنتی بلوم برای برطرف کردن بلوم شکلاتهایی که سفیدک می زند استفاده کنیم؟ 13 آذر 1393 96311

در این قسمت می توانید سوالات مرتبط با صنایع غذایی را مشاهده نمایید . کارشناسان محترم نیز می توانند درصورت تمایل نسبت به  پاسخ سوالات و یا معرفی برند خود از طریق ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با فودیار همکاری نمایند.

جدیدترین راهنمای فنی محصولات

استارترهای پروبیوتیک
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارترهای پروبیوتیک استارترهای پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،... ادامه...
استارتر نگهدارنده
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارتر نگهدارنده استارترهای نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که... ادامه...
کربن بلک خوراکی
یکشنبه, 29 بهمن 1396
کربن بلک رنگ کربن بلک در فرم های پودری و مایع در صنعت غذا،دارو و آرایشی بهداشتی... ادامه...
سولفیتها
شنبه, 28 بهمن 1396
سولفیت ودی اکسید گوگرد • برعلیه تمام اشکال میکروبی• با کاهش pH فعالتر میشود• مانع... ادامه...
بریلیانت بلوE133
شنبه, 28 بهمن 1396
بریلیانت بلوE133 • رنگ ابی شماره دو• سنتزی محلول در اب• ابی متمایل به سبز• ترکیبی... ادامه...

اخبار صنایع غذایی

درباره فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
درباره فودیار   اطلاعات صاحب امتیاز:   نام سایت: فودیار تاسیس: اسفند ماه 1390 مالک و... ادامه...
قوانین و مقررات
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
  قوانین و مقررات   خريدار گرامي •ثبت درخواست خرید در فوديار کاملا رايگان مي باشد.... ادامه...
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار   کاربر گرامی چنانچه نسبت به محتوای این سایت/... ادامه...
نتیجه نظرسنجی کانال فودیار
یکشنبه, 11 آذر 1397
نتیجه نظر سنجی در کانال تلگرام فودیار :مهمترین چالش پیش روی صنایع غذایی در حال... ادامه...
اندر احوالات صنعت غذا
یکشنبه, 11 آذر 1397
اندر احوالات صنعت غذا یه بنده خدایی سوال پرسیده چه ماده اولیه ای  رو جایگزین روغن... ادامه...