جدیدترین پیشنهادات فروش فودیار (فروشندگان)

98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ   09105944378                                ... ادامه...
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم به شکل گرانول در بسته بندی 25 کیلویی 09105944378            ... ادامه...
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس
یکشنبه, 05 خرداد 1398
  98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس شرکت بهسان پودر آریا، تولید کننده... ادامه...

جدیدترین پیشنهادات خرید فودیار (خریداران)

98/4/1 نیاز به خرید پروفرمایی نشاسته روکت
شنبه, 01 تیر 1398
  98/0/1 نیاز به خرید پروفرمایی نشاسته روکت   خرید فوری 20 تن نشاسته ترجیحا روکت کد Ch4020... ادامه...

نام سایت: فودیار

تاسیس: اسفند ماه 1390

مالک و بنیانگذار: مریم عطااللهی

ماموریت: ایجاد کسب و کار آسان مواد اولیه غذایی در ایران و منطقه

دامنه ها:   www.foodyar.com

www.foodyar.ir

www.ataolahi.com

جستجو در فودیار

ورود/ ثبت نام رایگان در فودیار

ورود
عضویت

مشاهده اطلاعات بروز رسانی شده سایت تنها با وارد کردن نام کاربری قابل مشاهده است.



FacebookFacebookGoogleGoogleTweetMemeTweetMeme

مزایای استفاده از فیبرعملگرا اینولین در صنایع غذایی چیست؟

 

پاسخ:

فیبر محلول اینولین یک فروکتان با پیوندهای بتا 1---˂2 بوده که از ریشه کاسنی با روش استخراج با آب داغ و سپس هیدرولیز آنزیمی بدست می آید.از نقطه نظر ساختمانی اینولین یک اسکلت پلی اکسی اتیلنی بوده که گروه های فروکتوز به آن متصل بوده و گاهی  در بخش انتهایی گلوکز متصل شده است.درجه پلیمریزاسیون DP  و حضور انشعابات و زنجیره نقش مهمی برروی ویژگی های عملکردی آن دارد.انواع زنجیر بلند ان طعم طبیعی و حلالیت کمتری در آب داشته و DP  آن بین 2 تا 60 می باشد.اینولین ها بر حسب گرید وطول زنجیر ، شیرینی 0تا 25% شکر خواهند داشت.

  • اینولین دارای طعم ملایم و خنثی ،بدون هیچ پس طعمی می باشد.
  • هنگامی که در آب یا هر مایع آبی دیگری مخلوط می شود شبکه ژل سه بعدی تولید شده درنتیجه ساختار خامه ای ایجاد  می کند که جایگزین مناسب چربی خواهد بود.
  • این فیبرهای محلول موجب تحریک باکتری های مفید روده بزرگ شده ،عملکرد دستگاه گوارش را بهبود داده ضمن اینکه فرآورده های پری بیوتیک حاصل می کند.
  • کاهش خطر ابتلا به دیابت و کنترل کننده قند خون می باشد.
  • اینولین می تواند سطح هورمون های مرتبط با تنظیم اشتها را تعدیل کرده و منجر به احساس سیری و کنترل کننده وزن می باشد.
  • اینولین قابلیت دسترسی به کلسیم را فراهم کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
  • بهبوددهنده بافت در انواع محصولات بویژه فرآورده های لبنی می باشد.

 مشاور :خانم مهندس سحرناز طریقتی

 

جدیدترین راهنمای فنی محصولات

استارترهای پروبیوتیک
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارترهای پروبیوتیک استارترهای پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،... ادامه...
استارتر نگهدارنده
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارتر نگهدارنده استارترهای نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که... ادامه...
کربن بلک خوراکی
یکشنبه, 29 بهمن 1396
کربن بلک رنگ کربن بلک در فرم های پودری و مایع در صنعت غذا،دارو و آرایشی بهداشتی... ادامه...
سولفیتها
شنبه, 28 بهمن 1396
سولفیت ودی اکسید گوگرد • برعلیه تمام اشکال میکروبی• با کاهش pH فعالتر میشود• مانع... ادامه...
بریلیانت بلوE133
شنبه, 28 بهمن 1396
بریلیانت بلوE133 • رنگ ابی شماره دو• سنتزی محلول در اب• ابی متمایل به سبز• ترکیبی... ادامه...

اخبار صنایع غذایی

درباره فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
درباره فودیار   اطلاعات صاحب امتیاز:   نام سایت: فودیار تاسیس: اسفند ماه 1390 مالک و... ادامه...
قوانین و مقررات
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
  قوانین و مقررات   خريدار گرامي •ثبت درخواست خرید در فوديار کاملا رايگان مي باشد.... ادامه...
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار   کاربر گرامی چنانچه نسبت به محتوای این سایت/... ادامه...
نتیجه نظرسنجی کانال فودیار
یکشنبه, 11 آذر 1397
نتیجه نظر سنجی در کانال تلگرام فودیار :مهمترین چالش پیش روی صنایع غذایی در حال... ادامه...
اندر احوالات صنعت غذا
یکشنبه, 11 آذر 1397
اندر احوالات صنعت غذا یه بنده خدایی سوال پرسیده چه ماده اولیه ای  رو جایگزین روغن... ادامه...