جدیدترین پیشنهادات فروش فودیار (فروشندگان)

98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ   09105944378                                ... ادامه...
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم به شکل گرانول در بسته بندی 25 کیلویی 09105944378            ... ادامه...
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس
یکشنبه, 05 خرداد 1398
  98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس شرکت بهسان پودر آریا، تولید کننده... ادامه...

جدیدترین پیشنهادات خرید فودیار (خریداران)

98/4/1 نیاز به خرید پروفرمایی نشاسته روکت
شنبه, 01 تیر 1398
  98/0/1 نیاز به خرید پروفرمایی نشاسته روکت   خرید فوری 20 تن نشاسته ترجیحا روکت کد Ch4020... ادامه...

نام سایت: فودیار

تاسیس: اسفند ماه 1390

مالک و بنیانگذار: مریم عطااللهی

ماموریت: ایجاد کسب و کار آسان مواد اولیه غذایی در ایران و منطقه

دامنه ها:   www.foodyar.com

www.foodyar.ir

www.ataolahi.com

جستجو در فودیار

ورود/ ثبت نام رایگان در فودیار

ورود
عضویت

مشاهده اطلاعات بروز رسانی شده سایت تنها با وارد کردن نام کاربری قابل مشاهده است.



FacebookFacebookGoogleGoogleTweetMemeTweetMeme

گلوکزGlucose

 

گلوکز از طریق هيدروليز پلي ساكاريد نشاسته توسط اسيد، آنزيم و يا هردو استحصال می شود. گلوکز را می توان بهترين جايگزين شكر در انواع محصولاتی نظیر شیرینیها دانست. گلوکز به دو شکل شربت گلوکز و پودر گلوگز است. شربت گلوکز مایع شفافی  است که بنا به مصارف گونان در DE  (اکی والان دکستروز)های مختلف تولید می شود. 

کاربرد گلوکز در صنایع غذایی

کاربرد گلوکز در سریال صبحانه

-          به عنوان coating  جهت روکش غلات صبحانه

-          به عنوان glazer  و براق نمودن سطح محصول

 

کاربرد گلوکز در شیرینی و شکلات و بستنی

-          جهت جلوگیری از کریستاله شدن محصول

-          تعدیل طعم شیرینی زیاد این محصولات

-          خاصیت نرم کنندگی

-          ايجاد قوام و ويسكوزيته

-          جاذب الرطوبه

-          جایگزین شکر در جلوگیری از بافت شنی در بستنی

       

کاربرد گلوکز در مربا نوشابه و آبمیوه

-          افزایش بریکس محصول از طریق ایجاد  ویسکوزیته

-          جلوگیری از کریستالیزه شدن ساکارز و شکرک در مربا

-          افزایش ماندگاری مربا از طریق کاهش aw  مربا

کاربرد گلوکز در نان و بیسکویت

-          تعویق بیاتی نان به دلیل خاصیت هایگروسکوپی گلوکز

-          منبع غذایی برای مخمرنان : ساکارومایسیس سرویزیه

-          خاصیت تردکنندگی بیسکویت

      

کاربرد گلوکز در تافی و آب نبات

-          شیرین کنندگی

-          قابلیت نرم کنندگی

-          تعدیل کننده واکنش قهوه ای شدن

-         جهت جلوگیری از کریستاله شدن محصول

-          ماندگاری محصول از طریق بالا بردن فشار اسمزی و کاهش فعالیت آبی محصول

 

 برای کسب اطلاعات بیشتر و  یا ثبت سفارش خرید  و فروش  گلوکز در فودیار اینجا کلیک کنید.

جدیدترین راهنمای فنی محصولات

استارترهای پروبیوتیک
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارترهای پروبیوتیک استارترهای پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،... ادامه...
استارتر نگهدارنده
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارتر نگهدارنده استارترهای نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که... ادامه...
کربن بلک خوراکی
یکشنبه, 29 بهمن 1396
کربن بلک رنگ کربن بلک در فرم های پودری و مایع در صنعت غذا،دارو و آرایشی بهداشتی... ادامه...
سولفیتها
شنبه, 28 بهمن 1396
سولفیت ودی اکسید گوگرد • برعلیه تمام اشکال میکروبی• با کاهش pH فعالتر میشود• مانع... ادامه...
بریلیانت بلوE133
شنبه, 28 بهمن 1396
بریلیانت بلوE133 • رنگ ابی شماره دو• سنتزی محلول در اب• ابی متمایل به سبز• ترکیبی... ادامه...

اخبار صنایع غذایی

درباره فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
درباره فودیار   اطلاعات صاحب امتیاز:   نام سایت: فودیار تاسیس: اسفند ماه 1390 مالک و... ادامه...
قوانین و مقررات
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
  قوانین و مقررات   خريدار گرامي •ثبت درخواست خرید در فوديار کاملا رايگان مي باشد.... ادامه...
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار   کاربر گرامی چنانچه نسبت به محتوای این سایت/... ادامه...
نتیجه نظرسنجی کانال فودیار
یکشنبه, 11 آذر 1397
نتیجه نظر سنجی در کانال تلگرام فودیار :مهمترین چالش پیش روی صنایع غذایی در حال... ادامه...
اندر احوالات صنعت غذا
یکشنبه, 11 آذر 1397
اندر احوالات صنعت غذا یه بنده خدایی سوال پرسیده چه ماده اولیه ای  رو جایگزین روغن... ادامه...