جدیدترین پیشنهادات فروش فودیار (فروشندگان)

98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ   09105944378                                ... ادامه...
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم به شکل گرانول در بسته بندی 25 کیلویی 09105944378            ... ادامه...
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس
یکشنبه, 05 خرداد 1398
  98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس شرکت بهسان پودر آریا، تولید کننده... ادامه...

جدیدترین پیشنهادات خرید فودیار (خریداران)

97/6/31 نیاز به خرید فوری نشاسته روکت
شنبه, 31 شهریور 1397
  97/6/31 نیاز به خرید فوری نشاسته روکت   خرید فوری 20 تن نشاسته ترجیحا روکت کد Ch4020 یا... ادامه...
97/5/2 نیاز به خرید فوری کاپاکاراگینان
سه شنبه, 02 مرداد 1397
  97/5/2 نیاز به خرید فوری کاپاکاراگینان نیازمند خرید کاپا کاراگینان تماس جهت ارسال... ادامه...
97/5/2 نیاز به خرید فوری لستین مایع
سه شنبه, 02 مرداد 1397
  97/5/2 نیاز به خرید فوری لستین مایع نیازمند خرید سویا لسیتین تماس جهت ارسال آنالیز... ادامه...
97/5/2 نیاز به خرید فوری 100 تن شیرخشک SKIM
سه شنبه, 02 مرداد 1397
  97/5/2 نیاز به خرید فوری 100 تن شیرخشک SKIM تماس جهت ارسال آنالیز و قیمت 02144032514 @maryata... ادامه...
97/5/2 نیاز به خرید فوری پودرکاکائو
سه شنبه, 02 مرداد 1397
  97/5/2 نیاز به خرید فوری پودرکاکائو تماس جهت ارسال آنالیز و قیمت 02144032514 @maryata   ثبت... ادامه...
97/5/01 نیاز به خرید فوری 10 تن مونوگلیسرید چین
دوشنبه, 01 مرداد 1397
  97/3/01 نیاز به خرید فوری 10 تن مونوگلیسرید چین خرید GMS با آنالیز و گواهی بهداشت.... ادامه...
97/5/1 نیاز به خرید فوری 500 کیلوگرم زانتان
دوشنبه, 01 مرداد 1397
  97/5/1 نیاز به خرید فوری 500 کیلوگرم زانتان نیازمند خرید گزانتان گام چین تماس جهت... ادامه...
97/4/10 نیاز به خرید فوری 3 تن پودرکاکائوی آلتین مارکا
یکشنبه, 10 تیر 1397
  97/4/10 نیاز به خرید فوری 3 تن پودرکاکائوی آلتین مارکا خریدار پودر کاکائوی S9 یا... ادامه...

نام سایت: فودیار

تاسیس: اسفند ماه 1390

مالک و بنیانگذار: مریم عطااللهی

ماموریت: ایجاد کسب و کار آسان مواد اولیه غذایی در ایران و منطقه

دامنه ها:   www.foodyar.com

www.foodyar.ir

www.ataolahi.com

جستجو در فودیار

ورود/ ثبت نام رایگان در فودیار

ورود
عضویت

مشاهده اطلاعات بروز رسانی شده سایت تنها با وارد کردن نام کاربری قابل مشاهده است.



FacebookFacebookGoogleGoogleTweetMemeTweetMeme

مارگارین

مارگارین نوعی امولسیون آب در روغن است،

با کیفیت ظاهری و ترکیبی مشابه کره که به عنوان جایگزین کره استفاده می شود.

عمده انواع مارگارین عبارتند از:

-         مارگارین سفره تمام گیاهی

-         مارگارین همه منظوره

-         مارگارین مخصوص شیرینی اسفنجی

-         مارگارین مخصوص مایه کیک

 

اجزای سخت تر مارگارین باید از ساختار بلوری ΄β باشند تا کل مارگارین از الگوی تبلور مناسب بهره مند شود.

استفاده از اسیدهای چرب دارای طیفی گسترده از طول زنجیره به دستیابی به مارگارینی با کیفیت عالی کمک می کند.

چنین مخلوط هایی از اسیدهای چرب زمینه ای مساعد را برای تبلور با ساختار ΄β آماده می کند.

چربی های سرشار از اسید لوریک مزایایی مانند سهولت ذوب و کیفیت چشایی مطلوب را عاید می کند،اما از قابلیت گسترش بر سطح نان می کاهد.

فرایندهای تبرید، عمل آوری و تمپرینگ، می توانند از آمیزه های یکسان از روغن های تشکیل دهنده، مارگارینی با قوام های مختلف پدیدآورد.

مزایای  روغن پالم برای استفاده در مارگارین:

روغن پالم با ساختار بلوری ΄β متبلور می شود.

برخورداری از 20% اسید چرب اساسی لینولئیک.

برخورداری از قوام نیمه جامد در حالت طبیعی که، می توان با بهره گیری از فرایند استریفیکاسیون بین ملکولی تصادفی، قوام آن را در حد مطلوب تنظیم کرد و دیگر نیازی به اجرای فرایند پر هزینه هیدروژن دهی ندارد،لذا اسیدچرب ترانس تشکیل نمی شود.

به علت فقدان اسید لینولنیک ،برگشت طعم نخواهد داشت.

 معایب استفاده بیش از حد از پالم در مارگارین:

چنانچه در فرمولاسیون فراورده هایی مانند مارگارین و روغن نباتی جامد، درصد بالایی از روغن پالم گنجانده شود، این امر باعث اشکالاتی مثل کندی تبلور و تاخیر در سخت شدن(post-hardening) می شود.

این گونه مشکلات از ترکیب تری گلیسریدی خاص روغن پالم سرچشمه می گیرد که احتمالا" بر اثر پیدایش درصد نسبتا" بالایی از ترکیبات شبه تری گلیسریدی تشدید می شود.

البته می توان با تشدید میزان هم زدن و کار بر روی آمیزه در دمای کمتر و فشار بالاتر در حین عبور از مبدل حرارتی(votator) بر اشکالات یاد شده غلبه کرد.

همچنین روغن پالم هیدروژنه یا استریفیکاسیون بین ملکولی شده، با سرعتی بیشتر از روغن پالم عادی متبلور می شودو این نکته در مورد روغن هسته پالم نیز صادق است.

نویسنده:دکتر محمد حسین حداد خداپرست

 

 

جدیدترین راهنمای فنی محصولات

استارترهای پروبیوتیک
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارترهای پروبیوتیک استارترهای پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،... ادامه...
استارتر نگهدارنده
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارتر نگهدارنده استارترهای نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که... ادامه...
کربن بلک خوراکی
یکشنبه, 29 بهمن 1396
کربن بلک رنگ کربن بلک در فرم های پودری و مایع در صنعت غذا،دارو و آرایشی بهداشتی... ادامه...
سولفیتها
شنبه, 28 بهمن 1396
سولفیت ودی اکسید گوگرد • برعلیه تمام اشکال میکروبی• با کاهش pH فعالتر میشود• مانع... ادامه...
بریلیانت بلوE133
شنبه, 28 بهمن 1396
بریلیانت بلوE133 • رنگ ابی شماره دو• سنتزی محلول در اب• ابی متمایل به سبز• ترکیبی... ادامه...

اخبار صنایع غذایی

لیست شرکت کنندگان نمایشگاه ایران آگروفود 2019
یکشنبه, 26 خرداد 1398
لیست شرکت کنندگان نمایشگاه ایران آگروفود  public_html/images/phocagallery 
درباره فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
درباره فودیار   اطلاعات صاحب امتیاز:   نام سایت: فودیار تاسیس: اسفند ماه 1390 مالک و... ادامه...
قوانین و مقررات
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
  قوانین و مقررات   خريدار گرامي •ثبت درخواست خرید در فوديار کاملا رايگان مي باشد.... ادامه...
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار   کاربر گرامی چنانچه نسبت به محتوای این سایت/... ادامه...
نتیجه نظرسنجی کانال فودیار
یکشنبه, 11 آذر 1397
نتیجه نظر سنجی در کانال تلگرام فودیار :مهمترین چالش پیش روی صنایع غذایی در حال... ادامه...