جدیدترین پیشنهادات فروش فودیار (فروشندگان)

98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه مونوسدیم گلوتامات MSG برند فوفنگ   09105944378                                ... ادامه...
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم
یکشنبه, 26 خرداد 1398
98/03/27 فروش ویژه سوربات پتاسیم به شکل گرانول در بسته بندی 25 کیلویی 09105944378            ... ادامه...
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گلیسرین مالزی برند KLK  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند
یکشنبه, 19 خرداد 1398
98/03/19 فروش گوارگام عبدالقادر هند  @maryata 09124574336                                           ... ادامه...
98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس
یکشنبه, 05 خرداد 1398
  98/3/5 فروش استابلایزر تخصصی پنیر پیتزا و پروسس شرکت بهسان پودر آریا، تولید کننده... ادامه...

جدیدترین پیشنهادات خرید فودیار (خریداران)

97/6/31 نیاز به خرید فوری نشاسته روکت
شنبه, 31 شهریور 1397
  97/6/31 نیاز به خرید فوری نشاسته روکت   خرید فوری 20 تن نشاسته ترجیحا روکت کد Ch4020 یا... ادامه...
97/5/2 نیاز به خرید فوری کاپاکاراگینان
سه شنبه, 02 مرداد 1397
  97/5/2 نیاز به خرید فوری کاپاکاراگینان نیازمند خرید کاپا کاراگینان تماس جهت ارسال... ادامه...
97/5/2 نیاز به خرید فوری لستین مایع
سه شنبه, 02 مرداد 1397
  97/5/2 نیاز به خرید فوری لستین مایع نیازمند خرید سویا لسیتین تماس جهت ارسال آنالیز... ادامه...
97/5/2 نیاز به خرید فوری 100 تن شیرخشک SKIM
سه شنبه, 02 مرداد 1397
  97/5/2 نیاز به خرید فوری 100 تن شیرخشک SKIM تماس جهت ارسال آنالیز و قیمت 02144032514 @maryata... ادامه...
97/5/2 نیاز به خرید فوری پودرکاکائو
سه شنبه, 02 مرداد 1397
  97/5/2 نیاز به خرید فوری پودرکاکائو تماس جهت ارسال آنالیز و قیمت 02144032514 @maryata   ثبت... ادامه...
97/5/01 نیاز به خرید فوری 10 تن مونوگلیسرید چین
دوشنبه, 01 مرداد 1397
  97/3/01 نیاز به خرید فوری 10 تن مونوگلیسرید چین خرید GMS با آنالیز و گواهی بهداشت.... ادامه...
97/5/1 نیاز به خرید فوری 500 کیلوگرم زانتان
دوشنبه, 01 مرداد 1397
  97/5/1 نیاز به خرید فوری 500 کیلوگرم زانتان نیازمند خرید گزانتان گام چین تماس جهت... ادامه...
97/4/10 نیاز به خرید فوری 3 تن پودرکاکائوی آلتین مارکا
یکشنبه, 10 تیر 1397
  97/4/10 نیاز به خرید فوری 3 تن پودرکاکائوی آلتین مارکا خریدار پودر کاکائوی S9 یا... ادامه...

نام سایت: فودیار

تاسیس: اسفند ماه 1390

مالک و بنیانگذار: مریم عطااللهی

ماموریت: ایجاد کسب و کار آسان مواد اولیه غذایی در ایران و منطقه

دامنه ها:   www.foodyar.com

www.foodyar.ir

www.ataolahi.com

جستجو در فودیار

ورود/ ثبت نام رایگان در فودیار

ورود
عضویت

مشاهده اطلاعات بروز رسانی شده سایت تنها با وارد کردن نام کاربری قابل مشاهده است.



FacebookFacebookGoogleGoogleTweetMemeTweetMeme

اسید آسکوربیک VITAMIN C

 

اسید اسکوربیک یا ویتامین ث ارزش تغذیه ای  قابل توجهی دارد. دلیل آن هم این است که ویتامین C یک جز طبیعی غذا می باشد . چون این ویتامین محلول در آب بوده و به راحتی از بدن خارج می شود مصرف آن محدودیت خاصی ندارد. ویتامینC در برابر حرارت و اکسیژن ناپایدار است.

باید توجه داشت تنها شکل ایزومری ( L ) اسید اسکوربیک دارای فعالیت بیولوژیک است و شکل  ( D ) آن فاقد چنین خصوصیتی می باشد و اسید اسکوربیک اکسید می شود و به دهیدرو - Lاسکوربیک اسید تبدیل می گردد اما علیرغم این تغییر ساختمانی، خصوصیات ویتامینی همچنان در این ماده حفظ می شود.

کاربرد اسید آسکوربیک در صنایع غذایی

-         عنوان یک مکمل در آشامیدنی ها و مواد غذایی صبحانه

-          به عنوان آنتی اکسیدان برای افزایش طول دوره انبارداری مواد غذایی کنسروی  و منجمد به کار رود.

-          از تغییر رنگ ماده غذایی در برخی فرآِیند ها یا هنگام نگهداری آن جلوگیری می کند.


کاربرد اسید آسکوربیک در روغن و چربیها

-          خاصیت آنتی اکسیدانی

-          اسید اسکوربیک علاوه بر کمک به توکوفرول در غیر فعال کردن رادیکال های آزاد تشکیل شده در اثر اکسیداسیون، خود نیز می تواند مستقیماً چنین کاری را انجام دهد.

-          از استر اسیدهای چرب اسید اسکوربیک مثل استر اسید پالمتیک برای حفاظت روغن ها استفاده می شود.

 

کاربرد اسید آسکوربیک در  سوسیس، کالباس و گوشتهای فرایند شده

-          اسید آسکوربیک در  سوسیس، کالباس و گوشتهای فرایند شده و همچنین در فرآورده های حاوی نیترات و نیتریت باعث تثبیت رنگ می شود و از تشکیل ماده ی سرطانزای نیتروزآمین جلوگیری می کند.

 

کاربرد اسید آسکوربیک در نان

-         اسید آسکوربیک  با افزايش قدرت خمير سبب بهبودساختار خميرو حجم نهايي نان حاصل مي گردند.

-         با ايجاد باندهاي دي سولفيدي سبب افزايش قدرت گلوتن مي شود.

-         استفاده ازاسيد اسكوربيك سبب افزايش حجم نان در هنگام پخت مي گردد.

-         به عنوان ترکیبی از بهبود دهنده های نان به کار می رود.

*مقدار قابل مصرف براي اين اكسيد کننده 200-100 پي پي ام مي باشد كه براساس وزن آرد محاسبه مي گردد .

 

 

کاربرد اسید آسکوربیک در پاستیل، آب نبات و تافی

-          غنی سازی محصول با ویتامین C

 




برای کسب اطلاعات بیشتر و  یا ثبت سفارش خرید  و فروش   اسید آسکوربیک در فودیار اینجا کلیک کنید.

جدیدترین راهنمای فنی محصولات

استارترهای پروبیوتیک
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارترهای پروبیوتیک استارترهای پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،... ادامه...
استارتر نگهدارنده
یکشنبه, 06 اسفند 1396
استارتر نگهدارنده استارترهای نگهدارنده یا پروتکتیو گروهی از استارترها هستند که... ادامه...
کربن بلک خوراکی
یکشنبه, 29 بهمن 1396
کربن بلک رنگ کربن بلک در فرم های پودری و مایع در صنعت غذا،دارو و آرایشی بهداشتی... ادامه...
سولفیتها
شنبه, 28 بهمن 1396
سولفیت ودی اکسید گوگرد • برعلیه تمام اشکال میکروبی• با کاهش pH فعالتر میشود• مانع... ادامه...
بریلیانت بلوE133
شنبه, 28 بهمن 1396
بریلیانت بلوE133 • رنگ ابی شماره دو• سنتزی محلول در اب• ابی متمایل به سبز• ترکیبی... ادامه...

اخبار صنایع غذایی

لیست شرکت کنندگان نمایشگاه ایران آگروفود 2019
یکشنبه, 26 خرداد 1398
لیست شرکت کنندگان نمایشگاه ایران آگروفود  public_html/images/phocagallery 
درباره فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
درباره فودیار   اطلاعات صاحب امتیاز:   نام سایت: فودیار تاسیس: اسفند ماه 1390 مالک و... ادامه...
قوانین و مقررات
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
  قوانین و مقررات   خريدار گرامي •ثبت درخواست خرید در فوديار کاملا رايگان مي باشد.... ادامه...
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار
سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398
ثبت شکایات و پیشنهادات در فودیار   کاربر گرامی چنانچه نسبت به محتوای این سایت/... ادامه...
نتیجه نظرسنجی کانال فودیار
یکشنبه, 11 آذر 1397
نتیجه نظر سنجی در کانال تلگرام فودیار :مهمترین چالش پیش روی صنایع غذایی در حال... ادامه...